30. 5. 2021

ZA KAŽDÝ UBĚHNUTÝ KILOMETR „KORUNKA PRO KORUNKU“

O spojení se spolkem KORUNKA POMÁHÁ jsme vás informovali již před časem. Dnes oficiálně spolupráci zahajujeme a představujeme také konkrétnější podobu, jak bude možné na dobrou věc přispět.

Náš půlmaraton díky spolupráci se spolkem KORUNKA POMÁHÁ získává nový, charitativní rozměr. „Věříme, že jsme na začátku dlouhodobého partnerství, v rámci kterého budeme mít příležitost pomáhat dětem a jejich rodinám v těžké životní situaci,“ uvedla za organizátory Jarmila Záhorová, výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu. Dodala také, že za každý kilometr, který běžci 12. září uběhnou na některé z tratí půlmaratonu i rodinného běhu věnujeme jednu korunu spolku KORUNKA POMÁHÁ. „Běžci tak zažijí nejen skvělý pocit z pohybu, ale také z pomoci potřebným.“

Celkový výtěžek z projektu s příznačným názvem „Korunka pro KORUNKU“ bude předán během květinového ceremoniálu po skončení půlmaratonu vybrané rodině ze Zlínského kraje. „Tato spolupráce je pro nás velkým potěšením. Společně věříme, že se nám podaří nadchnout co nejvíce fanoušků nejen k samotnému běhu, ale ke všem sportovním aktivitám a pohybu. A pokud mají sportovci ve svém okolí někoho, kdo by si naši pomoc zasloužil, budeme rádi, když ho prostřednictvím našich webových stránek nominují,“ doplnila ředitelka spolku KORUNKA POMÁHÁ Veronika Záhorská.

Kdo se stane příjemcem daru vyhlásí Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín společně se spolkem KORUNKA POMÁHÁ během jejich charitativní společenské akce LUHAČOVICE – MĚSTO ZDRAVÍ A MÓDY, jejíž součástí bude módní přehlídka a koncert v Luhačovicích 17. července 2021.

KORUNKA POMÁHÁ je charitativní projekt KORUNKY LUHAČOVICE z.s. a KORUNKY VELKÉ LOSINY z.s, který podporuje handicapované, nemocné, či jinak znevýhodněné děti ve Zlínském a Olomouckém kraji. Za dobu své existence spolky uspořádaly nejrůznější veřejné sbírky a benefiční akce, díky nimž rozdaly už několik milionů korun. Více o aktivitách spolku na www.korunkapomaha.cz.