25. 4. 2022

Už na nic nečekejte! Personifikovaná čísla a nákup trika jen do konce dubna

Víte jistě, že s námi poběžíte, ale s registrací stále váháte? Potom byste měli vědět, že personifikované startovní číslo se svým jménem získáte jen při přihlášení do konce dubna. Stejně tak speciální ročníkové funkční triko CRAFT, které si můžete přikoupit ke startovnému.

Už jen několik dní zbývá do 30. dubna, který je posledním dnem, kdy pro každého běžce umíme zajistit startovní číslo s jeho jménem. Pokud nechcete přijít o tuto jedinečnou připomínku účasti na 7. ročníku Festivalového půlmaratonu MONET+ registrujte se zde.

Současně máte taky posledních pár dní na zakoupení funkčního trika CRAFT z limitované edice k letošnímu ročníku závodu. Pohodlné a rychleschnoucí meshové triko si můžete k registraci objednat za 490 korun v barevné variantě červené pro ženy a modré pro muže. Tabulku jednotlivých velikostí naleznete zde.

Funkční triko je možné zakoupit samostatně, i bez vazby na registraci, na našem e-shopu. Pozor do posledního dubna musí být v obou případě provedena úhrada startovného!