25. 8. 2021

Seznamte se s partnery závodu!

Součástí festivalového půlmaratonu je již tradičně také představení našich partnerů, jejich aktivit a produktů. Během celého dne budete mít příležitost navštívit na náměstí Míru jejich stánky, seznámit se s tím, čím se zabývají, dozvědět se spoustu zajímavých informací nebo se pobavit.

Monet+

Navštivte nás v prostoru Festival Café. Ukážeme vám i vašim dětem, že programování je nejen zábava, ale i prostředek pro rozvoj kreativního myšlení a spolupráce. Monet+ je zlínská IT společnost, která vyvíjí software pro bezpečnou digitální identitu a elektronické platby. Díky nám můžete jednoduše platit bankovní kartou, mobilem nebo hodinkami po celém světě.

Kovárna VIVA

Jsme světová špička a vyrábíme pro nejlepší! Důkazem toho je kamion Scania, na kterém budeme názorně demonstrovat využití našich výkovků.

NUTREND

Výživový partner Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín. Leader na trhu s produkty sportovní výživy a potravinami pro aktivní životní styl. Dnes si pro vás Nutrend připravil na stánku exkluzivní slevu 20 % na všechny prodávané produkty. Pro běžce jsme připravili kompletní výběr energetických gelů, tyčinek, iontových nápojů nebo produktů na regeneraci a speciální balíčky na závod.

CRAFT

Funkční oblečení CRAFT - určeno pro světové šampiony i hrdiny všedních dnů! Filozofie značky je jednoznačná - nabízet funkční prádlo umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon. 44 let zkušeností, vlastního vývoje a spolupráce s těmi nejlepšími napříč spektrem disciplín a oborů. Díky nim si CRAFT vybudoval vlastní, nezaměnitelnou DNA, jejíž stavebními prvky jsou funkčnost, spolehlivost, technická vyspělost a inovace. Přijďte se přesvědčit na nás stánek.

INOV-8

Obuj INOV-8 a vydej se mimo svojí komfortní zónu a objev rozmanitost trailu! INOV-8 je lídr v inovaci běžeckých bot. Skály, mokřady a bahno jsou hluboko zakořeněné v naší DNA. Stvořil nás Fell Running a zkoušku dospělosti jsme skládali v divokých horách Lake District. Drsné podmínky nás donutily sáhnout si na dno a přijít s inovacemi, které navždy změnily svět trailových bot. Přidej se k nám, k běžcům milujícím hory, lesy a divočinu a na vlastní kůži zažij neskutečný grip.

Decathlon

Sportovní vyžití pro děti i dospělé. poskládejte si puzzle v našem inovativním stanu fresh and black. Zahrejte si stolní tenis nebo badminton a plno další zábavných aktivit - střelba lukem, střelba na fotbalovou bránu, hod na koš.

TAŠ-STAPPA/PURLIVE

POZNEJTE NÁS Z NOVÉHO ÚHLU Pohodlně se usaďte a ponořte se s námi do virtuální reality PURLIVE. Projděte se okolo domu, nerušeně nakoukněte do kuchyně či do obývacího pokoje. Vyzkoušejte si, jak se budete cítit v ložnici nebo jak je velký dětský pokoj. Zkrátka, poznejte moderní stavby z nového úhlu! A pro žíznivé kolemjdoucí točíme i limonádu a nealko pivo.

DRESSME

Ve stánku DRESSME.CZ máme nachystanou pestrou nabídku sportovního oblečení a doplňků světových značek za výprodejové ceny. Tak se zastavte nakoupit.

VITAR

Horolezecká stěna Capri-Sun. Chceš být na chvíli velkým horolezcem? Nafukovací horolezecká stěna Capri-Sun tě dostane blíž ke hvězdám. Přijď si vyzkoušet naši nafukovací horolezeckou stěnu ve tvaru obřího oblíbeného nápoje Capri-Sun. Tento přerostlý kousek narostl do výšky 7 metrů, a pokud chceš vylézt až nahoru, potřebuješ vše, co pravý horolezec – postroj, lana, trochu odvahy a kamarády, na které se můžeš při jištění spolehnout. To vše tam pro tebe máme připraveno, včetně zábavného osvěžení pro úspěšné horaly.

OKOBUS - Oborová zdravotní pojišťovna

Jedná se o specializovaný tranzit nazývaný Okobus, ve kterém se návštěvníci akce dozví, jak jsou na tom s kvalitou zraku. V rámci vyšetření bude návštěvníkům na každém oku změřena dioptrie a odborným personálem doporučen další postup.

Korunka pomáhá

KORUNKA POMÁHÁ je charitativní projekt dvou zapsaných spolků – KORUNKY LUHAČOVICE a KORUNKY VELKÉ LOSINY. Oba spolky dlouhodobě podporují handicapované, nemocné či jinak znevýhodněné děti ve Zlínském a Olomouckém kraji. Během roku se koná řada benefic a charitativních akcí. Za svoji existenci spolky rozdaly několik milionů korun. Uspořádaly také nejrůznější veřejné sbírky a organizovaly humanitární pomoc.

OZP - Fyzioterapie

V rámci doprovodného programu OZP poskytne návštěvníkům a účastníkům masáže, které bude zajištovat společnost Tecum. Na stánku se můžete setkat se slabozrakými maséry, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oblasti masérství a jejich služby využívají i velké společnosti. Masáže se budou provádět jak aktivační před půlmaratonem, tak relaxační po něm.

Poznejte Východní Moravu v její pestrosti

Předností destinace je krásná příroda, možnost v ní trávit dovolenou na kole i pěšky, užít si odpočinek pro tělo i duši, a přitom poznat také zajímavé turistické cíle a památky. Východní Morava je směsicí chutí a vůní rozličných regionů – Slovácka, Valašska a Hané a k tomu s puncem Baťovského ducha, který je nejvíce znát na Zlínsku a Luhačovicku.
www.vychodni-morava.cz

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně

Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.