29. 7. 2021

SERIÁL NUTREND: 3. díl - Doplnění energie ve správný čas je stejně důležité jako předávka štafetového kolíku

Poslední díl našeho miniseriálu s NUTRENDEM je určený pro závodníky, které čeká během Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2021 zdolat půlmaratonovou trať ve štafetovém týmu. Také pro nejkratší možný úsek trati našeho závodu, tedy 5, 25 km, NUTREND připravil produktovou trasu, díky níž doplníte energii ve správný čas a na správném místě a pomůžete vašemu týmu k tomu nejlepšímu výkonu.

Speciální akční balíček pro jednoho člena týmu od NUTRENDU obsahuje:

Jak správně načasovat jednotlivé produkty?

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro sportovce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu závodu. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky.  

Před závodem

Gutar Energy Shot: Jeden shot vám pomůže zkoncentrovat se na svojí část štafety. Na startu budete připraveni a soustředění. Obsahuje extrakt z Guarany a zeleného čaje. Výhoda je, že neobsahuje cukr. Doporučujeme vypít cca 20 minut před startem štafety.  

Během závodu

Carbosnack gel: Obsahuje rychlou energii. Když už cítíte tzv. "těžké nohy", gel vám pomůže překonat krizi.

Po závodě

Magneslife Active Drink: Jeden drink po závodě vám doplní minerály v těle, doplní tekutiny a pomůže při regeneraci svalů. Je vytvořen jako regenerační nápoj pro kratší tratě do 60 minut. Doporučujeme popíjet v průběhu 20 minut.