25. 1. 2023

RBP, zdravotní pojišťovna se stala novým titulárním partnerem rodinného běhu

RBP rodinný běh - tak zní od letošního ročníku název oblíbeného běhu na 1400 metrů, který je tradiční součástí festivalového půlmaratonu. Pravidelně se jej účastní stovky malých i velkých běžců, rodiče s dětmi, začátečníci, zkrátka všichni s láskou k pohybu a amatérskému běhání. Stejně jako v minulém roce odstartuje RBP rodinný běh ve 14 hodin z náměstí Míru. Nově jsme navýšili kapacitu startovního pole na 900 běžců a mírných změn dozná i trasa závodu.

Největší regionální zaměstnanecká zdravotní pojišťovna se před pár dny stala titulárním partnerem rodinného běhu. Důvody pro své rozhodnutí podpořit oblíbenou sportovní akci vysvětluje výkonný ředitel RPB, zdravotní pojišťovny Antonín Klimša: „Zdravotní pojišťovna RBP podporuje zdravý životní styl a nejrůznější pohybové aktivity členů rodiny, bez ohledu na jejich věk. A to nejen v rámci svých preventivních a bonusových programů, ale i prostřednictvím mnoha marketingových aktivit.“ Uvedl také, že dalším důvodem byl charitativní rozměr akce. „To, že výtěžek poputuje na projekt Korunka pomáhá, je nám velmi blízké a sympatické.“

RBP rodinný běh odstartuje v neděli 4. června v 15 hodin. Jeho start i cíl bude tradičně na náměstí Míru, přičemž bychom rádi trať zpestřili novým úsekem přes zrekonstruované tržiště, dále pak přes Sad Svobody, kolem zámku a dále již známou trasou. Vyzkoušet se ji chystá i Antonín Klimša, kterého sport obecně nabíjí a věnuje se mu i s rodinou. „Díky tomu, že je zdravotní pojišťovna RBP již mnoho let významným partnerem sportovních akcí, jsem měl možnost aktivně se zúčastnit už několika běžeckých závodů. Pokud mi to tedy okolnosti a služební povinnosti dovolí, rozhodně si rád přijedu zaběhat i do Zlína,“ přislíbil Antonín Klimša.

Více informací a registrace na:

 

RBP rodinný běh