26. 7. 2021

Poslední příležitost pořídit startovné za nižší cenu!

Už jen do konce července můžete koupit startovné na 6. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2021 za zvýhodněných podmínek. Od 1. srpna se totiž částka u všech tratí až do zahájení závodu zvyšuje! U čtvrtmaratonu to je ze 699 Kč na 799 Kč a u půlmaratonu ze 799 Kč na 899 Kč. Pro čtyřčlenné štafety uhrazené po tomto termínu bude cena 2599 Kč, tedy o 200 Kč více než nyní. Stejně tak o 200 Kč navyšujeme startovné pro dvojice, které poběží v tandemu, na částku 1598 Kč.

Navíc při registraci nyní budete mít zajištěné personifikované startovní číslo, u registrací od 15. srpna dále budou startovní čísla už bez jména.

Pokud stále s registrací a úhradou váháte kvůli obavě, jaká bude v září situace s covidem, nemusíte mít strach. V případě nepříznivých epidemiologických podmínek garantujeme stejně jako v minulém roce převedení startovného do následujícího ročníku. „Kdyby tedy případně došlo k posunu termínu či zrušení závodu, startovné automaticky přesuneme do dalšího ročníku. Případně jsme za určitých podmínek schopni individuálně řešit i jeho vrácení běžcům. Běžci tak nemusí mít obavy a čekat s registrací,“ ujistila výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová.

Registrace on-line