1. 11. 2022

Otevřeli jsme registrace do 8. ročníku Festivalového půlmaratonu

Je to tady! Dnes jsme pro všechny milovníky a fanoušky našeho městského běhu otevřeli přihlášky na 8. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2023. Uskuteční se v neděli 4. června a bude již tradičně součástí doprovodného programu 63. Zlín Film Festivalu. Máme radost, že jeho titulárním partnerem bude opět společnost MONET+.

Oblíbený běžecký závod ulicemi festivalového Zlína se v příštím roce bude konat opět ve standardním termínu Zlín Film Festivalu, a to v neděli 4. června. „Pro příznivce běhu připravujeme i pro rok 2023 možnost vyběhnout na trať půlmaratonu nebo čtvrtmaratonu, na který se mohou vydat jednotlivě nebo jako účastníci štafet i tandemového běhu ve dvojicích,“ uvedla Jarmila Záhorová, výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu.
Stejně jako v předchozích letech nese půlmaraton ve svém názvu jméno partnera společnosti MONET +, která se specializuje na bezpečnou identitu a elektronické platby.

Půlmaraton se bude po předchozí dobré zkušenosti konat ve stejný čas i na stejném místě – tedy v 10:00 hodin u Kongresového centra Zlín. Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné na webu www.zlinskypulmaraton.cz/registrace, kde také naleznete podrobné informace o závodě i aktuálních cenách startovného. „V tuto chvíli zachováváme pro včasné registrace do konce ledna stejné částky jako loni. Běžci, kteří se rozhodnou závodu zúčastnit a přihlásí se již nyní, zaplatí tedy za startovné jednotnou částku 699 Kč. A to bez ohledu na to, zda si zvolí půlmaraton nebo čtvrtmaraton, ale také pokud poběží ve čtyřčlenné štafetě nebo v tandemu dvojic,“ vysvětlila Jarmila Záhorová a dodala, že se následně od února startovné zvýší na 899 Kč, od začátku dubna potom na částku 999 Kč za osobu.

V rámci registrace získávají běžci také řadu atraktivních benefitů jako například vstupenky na filmové projekce nebo občerstvení během závodu. V případě zájmu si mají možnost závodníci dokoupit i originální ročníkové funkční triko CRAFT za 490 Kč.

Akci pořádá společnost FILMFEST, s. r. o. společně s Běhy Zlín z.s.

 

Zaregistrovat se