4. 12. 2020

Na čtvrtmaraton můžeš vyrazit s „parťákem“!

Že se to ve dvou lépe táhne, to ví i organizátoři Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín. Proto přináší pro nacházející ročník závodu speciální novinku. Na trať čtvrtmaratonu se můžeš vydat společně se svým kamarádem, partnerem, spolužákem, příbuzným, zkrátka někým, kdo s tebou vytvoří běžeckou dvojici.

Kategorie „Tandem“ umožňuje závodníkům běžet společně, díky tomu se můžete vzájemně podpořit a třeba i vyhecovat k lepším výkonům. Na trať 10, 5 km se vydáte současně, stejně tak musíte být společně v cíli, s maximálním časovým rozestupem 20 vteřin od sebe. Za výsledný je potom považovaný čas toho pomalejšího z vás.

Dvojice můžete tvořit v libovolném vzájemném vztahu, stejného nebo opačného pohlaví. Hodnoceny budou kategorie „muž – muž“, „žena – žena“ a „žena – muž“. Obdobně jako u štafet budou vyhlášeny první tři nejrychlejší dvojice v každé z nich. Startovné pro „Tandem“ je nyní k dispozici ve výši 998 Kč za oba.

Registrovat nebo pořídit dárkový poukaz na tandem nyní můžeš zde.

Pozor! Pokud již máš registraci na jinou kategorii a chceš se závodu zúčastnit ve dvojici, kontaktuj nás s žádostí o změnu do 15. ledna na info@zlinskypulmaraton.cz