21. 3. 2024

Lákají tě nové zkušenosti, lidé, nebo zážitky? Staň se dobrovolníkem na půlmaratonu!

Už za necelé tři měsíce vypukne v centru Zlína opět festivalové veselí. Proto přicházíme s výzvou právě pro tebe! Potřebujeme dobrovolníky, kteří by se zapojili do příprav a realizace festivalového půlmaratonu. A ty můžeš být jeho součástí jako dobrovolník!

K zdárnému průběhu každého ročníku festivalového půlmaratonu je vždy potřeba spolehlivý tým pořadatelů. Právě v tomto období spouštíme přihlašování pro dobrovolníky, kteří pomohou se zabezpečením půlmaratonského běhu. Dobrovolníkům nabízíme neopakovatelné zážitky, zajímavá setkání a řadu dalších benefitů. Mrkněte do kalendáře, letošní 9. Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín  se totiž koná 2. června.

Skvělý kolektiv, výborná atmosféra, noví kamarádi a zajímavé zkušenosti. To a mnoho dalšího čeká na všechny, kteří se přihlásí do týmu dobrovolníků.

„Navíc se dostanou do zákulisí festivalového půlmaratonu, zjistí, co vše obnáší jeho přípravy a zabezpečení průběhu, setkají se také s mnoha zajímavými osobnostmi,“

doplňuje seznam přínosů Jarmila Záhorová, výkonná ředitelka festivalu. V minulých letech se takto dobrovolníci setkali na snídani třeba s Bárou Polákovou, Markem Adamczykem a Evou Adamczykovou, povečeřeli také s Bárou Seidlovou nebo s Markem Lamborou.

„Řada z nich se k nám pravidelně vrací, vždy je zde ale prostor pro nové zájemce. V posledních letech spolupracujeme v průběhu festivalového týdne s přibližně sto padesáti dobrovolníky, dalších 100 je nezbytných k zajištění průběhu nedělního festivalového půlmaratonu,“

vysvětluje Jarmila Záhorová. Zapojit se mohou zejména studenti středních a vysokých škol, přihlášky jsou ale otevřené i dalším zájemcům, kteří chtějí festival a festivalový půlmaraton zažít z jiného pohledu, než jaký se naskytne jeho běžným návštěvníkům. Podmínkou je věk minimálně 15 let. Kromě zmíněných nezapomenutelných zážitků a zkušeností získají dobrovolníci jako odměnu také vstupenky do kina či letního kina, festivalové tričko a příspěvky na stravování.

Hlásit se můžeš zde! Těšíme se na tebe!