9. 5. 2023

INTERSPORT je novým partnerem festivalového půlmaratonu

Necelý měsíc před startem našeho závodu přinášíme skvělou zprávu. S velkou radostí oznamujeme, že se společnost INTERSPORT, největší prodejce sportovního oblečení a vybavení na světě, stala hlavním partnerem festivalového půlmaratonu. Ti nejlepší z vás se tak mohou těšit na hodnotné ceny, mezi nimiž jsou i poukazy do prodejen INTERSPORT.

Sport je pro společnost INTERSPORT nejen předmětem podnikání, ale je to hlavně jejich srdcová záležitost. To ostatně zaznívá už v mottu společnosti „The Heart of Sport“.

„Sportování chceme přiblížit jak jedincům, tak i rodinám, a to bez ohledu na věk. Myslíme si, že nedílnou součástí života každého by vedle sportu měla být kultura. Proto jsme se rozhodli stát partnerem této velkolepé akce, která propojuje obě zmíněné kategorie,“

vysvětlila marketingová manažerka Lucie Kuricová, která se současně svěřila, že sama ráda sportuje a vede k aktivnímu pohybu i své děti.

„Snažím se, aby pro ně byl sport hlavně zábava,“

dodala.

Společnost INTERSPORT má ve Zlíně tři prodejny, a tak zdejší prostředí velmi dobře znají. Protože je však spolupráce s festivalovým během horkou novinkou, chtějí se nejprve rozkoukat.

„Tento rok zatím tým nepostavíme, ale do budoucna se tomu určitě nebráníme a rádi se v barvách INTERSPORTU zapojíme i do samotného běhu,“

přislíbila Lucie Kuricová.

Těšíme se na spolupráci a příští rok na viděnou i na startu našeho závodu!