14. 8. 2020

Do startu Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2020 zbývá necelý měsíc. Věnujte, prosím pozornost níže uvedeným informacím

Již 15. května vejde v platnost poslední úroveň cen startovného. Na nic nečekejte, a pokud nejste přihlášení, učiňte tak ihned! V ceně levnějšího startovného je už jen do dnešní půlnoci vstupenka do letního kina, personifikované startovní číslo a garantovaná velikost startovního trika Klimatex, které si při online registraci zvolíte.

Prodloužení doby prezence na hlavní závod

Vyzvednout si startovní číslo do hlavního závodu můžete stejně jako v předchozích letech v prostorách tělocvičny 1. ZŠ, a to v pátek od 15.00 nově až do 20.00

POZOR – registrace je pouze online - na místě nebude možná!

Festivalový VIVA rodinný běh startuje již v 11:00

Místo plánované 14:00 hodiny se dospělí s dětmi, junioři nebo ti, co preferují kratší tratě vydají na trať už v 11:00 hodin. Vyzvednutí startovních čísel bude letos probíhat den předem na náměstí Míru v Domě ČT v čase od 15:00 do 20:00 hodin a v den konání závodu od 9:00 do 10:00 hodin.

Běžci VIVA rodinného běhu ze Zlína POZOR! Svá startovní čísla si vyzvedávejte výhradně v pátek 11. 9.! Sobotní čas bude určen mimo zlínským, kteří přijíždějí ze vzdálenějších míst pouze na jediný den do Zlína. Bez startovního čísla nebude žádný z běžců vpuštěn na trať. Registrace je možná výhradně online, a to do 6. září. Přihlásit se na místě nebude možné!

Dodržujeme opatření, apelujeme na ohleduplnost

Hygienická opatření Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2020 i Festivalového VIVA rodinného běhu odpovídají momentálně platným nařízením vlády ČR a budou průběžně upravována dle vývoje situace. V týdnu před konáním závodu budou zpřesněna a zaslána emailem společně s dalšími pokyny.

Upozornění! Startovní čísla budou všem účastníkům závodů (včetně rodinného běhu) vydána pouze na základě písemné COVID_19 prohlášení o bezinfekčnosti, které odevzdáte při prezenci! Ke stažení zde

Starty jednotlivých závodů budou s ohledem na hygienická opatření rozloženy v čase

Oficiální zahájení hlavního závodu je naplánováno na 16:00 hodin a uskuteční se intervalově, v časových rozestupech pro jednotlivé typy závodů. V 16:00 tedy vyrazí na trať běžci přihlášení na půlmaraton, v 16:10 na čtvrtmaraton a 16:20 závodníci štafet.

Kdo neběží, pomáhá!

Nemůžete nebo nechcete se z nějakého důvodu aktivně zúčastnit festivalového půlmaratonu, ale současně si chcete užít mimořádnou atmosféru největší běžecké akce ve Zlínském kraji? Staňte se dobrovolníkem! Uvítáme taky vaše rodinné příslušníky, kamarády, známé – zkrátka i ty, kteří vás přijdou podpořit a zároveň pomohou s organizací!

Pro dobrovolníky je kromě možnosti podílet se na organizaci atraktivního běžeckého klání i vstup do letního kina během 60. Zlín Film Festivalu, pořadatelské triko, reklamní a dárkové předměty Zlín Film Festivalu a občerstvení v průběhu celého dne.

Do dobrovolnického týmu se může zapojit prakticky kdokoli starší patnácti let včetně studentů. Práce na závodu je tak rozmanitá, že se pro každou věkovou kategorii najde uplatnění. Budeme však rádi za více pomocníků starších 18 let a to především kvůli náročné organizaci dopravy.