28. 1. 2022

Běžecká příprava na festivalový půlmaraton začíná už v polovině února

Do startu našeho závodu sice zbývají ještě čtyři měsíce, nicméně k zahájení tréninku je právě teď ta nejlepší doba. Ať už se s námi chystáte vyběhnout poprvé nebo třeba si chcete zlepšit osobní rekord, nabízíme vám opět možnost, jak toho dosáhnout díky přípravě ve speciální běžecké škole.

Běžecká škola Běhů Zlín vás připraví na vybranou trať Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín a začíná už 14. února a do zvíte se v ní, jak natrénovat a uběhnout vybranou vzdálenost, závod si užít a netrápit se. 
Příprava zahrnuje tréninkový plán na 15 týdnů pro vybranou trať, workshopy s běžeckými trenéry zaměřené na běžeckou techniku a analýzu vašeho běhu, společné tréninky pod vedením trenérů kondičního běhu i individuální trénink nebo kondiční cvičení dle vlastního výběru. V ceně je i voucher na startovné 7.ročníku Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2022.

Pokud jste se dosud nerozhodli, neváhejte! Tréninky jsou určeny nejen pro ty, co už mají něco naběháno, ale také pro začátečníky, kteří mají k běhání zatím nesmělý přístup.

Podrobnější informace o přípravě a možnost přihlásit se naleznete na webu Běhy Zlín.

Těšíme se na startu 7. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín v neděli 29. května 2022