13. 5. 2023

Atmosféra jako na světových běžeckých kláních

Představujeme další novinku letošního ročníku, která jistě potěší nejen účastníky závodu, ale i jejich fanoušky. Rádi bychom totiž běžce vyhecovali k co nejlepším výkonům a k tomu by měla přispět i atmosféra kolem trati. Vyzvali jsme proto před časem lokální amatérské kapely, aby do toho šly s námi. A je to tady! Dnes vám představujeme hned několik hudebních uskupení, které se postarají o vytvoření energizující kulisy během závodu.

Věříme, že to na svém stanovišti na Havlíčkově nábřeží v blízkosti 4. a 5. ZŠ pořádně rozjede třeba kapela Kašparova kráva. Hudební skupina ze Zlínska, která hraje rock na punkovém základu má připravený repertoár rychlé a energické hudby s charakteristickými punkovými texty.

Naopak Verde bigbít na opačném konci tratě v Prštném jistě vsadí na ověřené české skladby, které hrají lidem, protože je znají a baví je. Kapela složená z trojice zkušených a sehraných muzikantů ze Zlína a Uherského Hradiště hraje pecky Olympicu, Kabátů, Divokého Billa a dalších interpretů. 

Podél trati však uslyšíte i mladou začínající kapelu z Napajedel s názvem Stimulant & Out of Nowhere nebo kapelu složenou z hudebníků z hudební školy Yamaha. Na svém tradičním stanovišti v továrním areálu u Dřevnice bude i auto Rádia Kiss.