Všechny aktuality

25. 3. 2024

Štafety se v našem závodě těší velké oblibě a každoročně zaznamenáváme rostoucí zájem ze strany běžců. A i když do startu závodu zbývá několik týdnu, je dobré si už při registraci štafety promyslet, jak si jednotlivé úseky s vašimi parťáky rozdělíte.

Hlavní rubrika


24. 3. 2024

Tentokrát v naší soutěži můžete získat startovné pro čtyřčlennou štafetu. Zapojit se je velmi snadné.

Hlavní rubrika


22. 3. 2024

Jen do 1. dubna můžete startovné na 9. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2024 pořídit za zvýhodněných podmínek. A opravdu to není apríl.

Hlavní rubrika


21. 3. 2024

Už za necelé tři měsíce vypukne v centru Zlína opět festivalové veselí. Proto přicházíme s výzvou právě pro tebe! Potřebujeme dobrovolníky, kteří by se zapojili do příprav a realizace festivalového půlmaratonu. A ty můžeš být jeho součástí jako dobrovolník!

Hlavní rubrika


4. 3. 2024

Únor je sice za námi a s ním i soutěž o startovné, ale pokud jste nevyhráli, nezoufejte! Pro ty, kteří se chtějí zúčastnit naší letošní novinky – štafety dvojic – tady máme další příležitost.

Hlavní rubrika


1. 3. 2024

Festivalový půlmaraton MONET+ je unikátní nejen tím, že se koná během Zlín Film Festivalu, ale také proto, že trasa nabízí závodníkům běh různorodými zákoutími Zlína s typickou baťovskou architekturou.

Hlavní rubrika


29. 1. 2024

Chcete se letos zúčastnit našeho závodu zdarma? Potom se v průběhu měsíce února zapojte do naší soutěže na sociálních sítích. Připravte se, začínáme už 2.února.

Hlavní rubrika


29. 1. 2024

Do startu našeho závodu sice zbývají ještě čtyři měsíce, nicméně k zahájení tréninku je právě teď ta nejlepší doba. Ať už se s námi chystáte vyběhnout poprvé nebo třeba si chcete zlepšit osobní rekord, nabízíme vám opět možnost, jak toho dosáhnout díky přípravě ve speciální běžecké škole.

Hlavní rubrika


25. 1. 2024

I letos chceme vytvořit skvělou atmosféru pro běžce i fandící diváky po trati našeho závodu. Vyzýváme proto amatérské hudebníky i kapely, aby se společně s námi pokusili 2. června ve Zlíně vytvořit hudební kulisu jakou známe ze světových běžeckých klání.

Hlavní rubrika


23. 1. 2024

Máte v plánu se zúčastnit letošního 9. ročníku našeho půlmaratonu a stále ještě nemáte registraci? Potom doporučujeme moc neotálet. Už jen do 1. února totiž můžete pořídit startovné za ceny loňského ročníku.

Hlavní rubrika